Bel ons
0318 - 302 902

Openingstijden
Ma - Vrij 09.00 - 18.00
Zat 09.00 - 17.00

Onze autogarage in Ede (Ederveen)

Al jaren een begrip in de regio

Heeft u schade aan uw auto en bent op zoek naar een autogarage in Ede? Dan heeft u uw autogarage gevonden: Harus Banden in Ederveen in de gemeente Ede. Met onze uitstekende service kunnen wij u op verschillende gebieden van dienst zijn. Van onderhoud en reparatie tot bandenservice en het wisselen van de (winter)banden.

Onderhoud van de auto

Voor de onderhoudsbeurt van uw auto bent u bij onze autogarage in Ede (Ederveen) aan het juiste adres. Voor zowel de kleine als grote beurt kunt u bij ons terecht. Bij de kleine beurt wordt uw auto op meer dan twintig essentiële punten gecontroleerd en bij de grote beurt brengen wij uw auto in optimale conditie.

Auto reparatie

Wij vullen uw airco bij, vervangen de distributieriem en repareren de startmotor. Met onze kennis en ervaring is uw auto bij ons in de beste handen. Wij zorgen ervoor dat u altijd zo snel mogelijk geholpen wordt. De onderdelen die wij gebruiken, zijn van OE-kwaliteit; de kwaliteit van deze onderdelen is even goed als de originele onderdelen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar de originele onderdelen, is dat natuurlijk geen probleem en regelen wij dat voor u.

Bandenservice

(Nieuwe) autobanden nodig? Heeft u een lekke band? Of heeft u tijdens het rijden last van een trillend stuur? Wij kunnen deze problemen voor u oplossen, zodat u weer kunt genieten van optimaal rijcomfort en veilig de weg op kan. Ook voor het wisselen van winterbanden kunt u bij ons terecht.

Harus Banden is uw autogarage in Ede (Ederveen)

Uw auto is bij Harus Banden in de beste handen. Wilt u graag langskomen voor een onderhoud of reparatie? Geen probleem. U kunt direct online een afspraak maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak maken

Plan eenvoudig online uw afspraak.

Goede kwaliteit

Werken met onderdelen van OE-kwaliteit.

Ervaren monteurs

Onze kennis is up-to-date.

Altijd snel terecht

Van onderhoud tot reparatie.

Onze diensten

Bandenservice Afspraak Lees verder
Onderhoud Afspraak Lees verder
Reparatie Afspraak Lees verder