Bel ons
0318 - 302 902

Openingstijden
Ma - Vrij 09.00 - 18.00
Zat 09.00 - 17.00

Auto reparatie bij Harus Banden

Uw auto in de beste handen

Auto reparatie of reparatie van uw airconditioning nodig? Heeft u een kapotte uitlaat of is uw startmotor kapot? Dan bent u bij Harus Banden in Ederveen aan het juiste adres. Wij vullen uw airco bij, vervangen de distributieriem of repareren de uitlaat. Wij zorgen ervoor dat u altijd zo snel mogelijk geholpen wordt als uw auto kapot is. Door onze kennis en ervaring is uw auto bij Harus Banden in de beste handen. Zodra wij weten wat de kosten voor de reparatie zijn, overleggen wij van tevoren met u de opties. Zodra u akkoord gaat, gaan wij aan de slag.

Installatie van onderdelen

De onderdelen die wij gebruiken, zijn van OE-kwaliteit. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van deze onderdelen even goed is als de originele onderdelen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar de originele onderdelen, is dat natuurlijk geen probleem. Voor de installatie van onderdelen en het in- en uitbouwen van accessoires komt u bij ons langs.

Airconditioning

De airco houdt de conditie van de lucht in de gaten. Het regelt en koelt het interieur van de auto door middel van bediening op het dashboard. Gebruik de airco zeker één keer per maand. Verwijder in de winter voor de koude start eerst alle sneeuw en ijs van de luchtinlaat. Alleen dan functioneert de airco goed. Wanneer u het gevoel heeft dat uw airconditioning niet goed functioneert of dat deze lekt, kom dan bij ons langs. Een goed functionerende airco in uw auto is wel zo comfortabel.

Voor auto reparatie naar Harus Banden

Voor auto reparatie komt u naar Harus Banden in Ederveen. Waarom u voor ons kiest?

  • Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • Eenvoudig online afspraak maken
  • Geschikt voor alle automerken
  • Altijd snel terecht
  • Vaardige en ervaren automonteurs

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak maken

Plan eenvoudig online uw afspraak.

Goede kwaliteit

Werken met onderdelen van OE-kwaliteit.

Ervaren monteurs

Onze kennis is up-to-date.

Altijd snel terecht

Van onderhoud tot reparatie.

Onze diensten

Bandenservice Afspraak Lees verder
Onderhoud Afspraak Lees verder
Reparatie Afspraak Lees verder