Bel ons
0318 - 302 902

Openingstijden
Ma - Vrij 09.00 - 18.00
Zat 09.00 - 17.00

Uitstekende bandenservice

Kom naar Harus Banden

Moeten uw autobanden vervangen worden door nieuwe? Heeft u onverhoopt een lekke band? Kies dan voor de uitstekende bandenservice van Harus Banden. De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw veiligheid en uw rijcomfort. Denk bijvoorbeeld aan het rijden op zomerbanden gedurende de zomermaanden en het rijden op winterbanden gedurende de wintermaanden. Ook het balanceren en uitlijnen van uw banden is essentieel. Wanneer uw autobanden goed zijn, heeft dit ook een gunstig effect op het brandstofverbruik.

Banden balanceren

Wanneer u nieuwe banden onder uw auto laat zetten, worden deze altijd door ons gebalanceerd. Heeft u tijdens het autorijden last van een trillend stuur, dan adviseren wij u om bij ons langs te komen. Wij controleren of de wielen nog in balans zijn en kunnen zo nodig de banden balanceren. Zo voorkomt u dat uw banden sneller slijten. Bovendien rijdt u een stuk comfortabeler.

Auto uitlijnen

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. U kunt de uitlijning het beste laten controleren als u merkt dat het sturen te licht of te zwaar gaat, uw auto scheef trekt of wanneer u teveel brandstof verbruikt. Ook wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, kan de uitlijning scheef gaan. Wij houden als richtlijn aan om jaarlijks of elke 20.000 km de uitlijning te laten controleren.

Autobanden kopen en monteren

Ook voor het kopen en monteren van autobanden komt u naar Harus Banden. Wij hebben zelf een bandenopslag, maar kunnen u ook goed adviseren wat betreft het kopen van nieuwe banden. Vervolgens monteren wij ze op uw auto. Ook voor het wisselen van zomerbanden naar winterbanden en andersom staat Harus Banden voor u klaar.

Voor bandenservice komt u naar Harus Banden

Voor uitstekende bandenservice komt u naar Harus Banden in Ederveen. Waarom u voor ons kiest?

  • Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • Eenvoudig online afspraak maken
  • Geschikt voor alle automerken
  • Altijd snel terecht
  • Vaardige en ervaren automonteurs

U kunt direct online een afspraak maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak maken

Plan eenvoudig online uw afspraak.

Goede kwaliteit

Werken met onderdelen van OE-kwaliteit.

Ervaren monteurs

Onze kennis is up-to-date.

Altijd snel terecht

Van onderhoud tot reparatie.

Onze diensten

Bandenservice Afspraak Lees verder
Onderhoud Afspraak Lees verder
Reparatie Afspraak Lees verder