Bel ons
0318 - 302 902

Openingstijden
Ma - Vrij 09.00 - 18.00
Zat 09.00 - 17.00

Onderhoudsbeurt auto bij Harus Banden

Ga veilig de weg op

Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? U bent van harte welkom bij Harus Banden. Bij onze autogarage kunt u terecht voor zowel een kleine als grote beurt voor de auto. Komen er tijdens de onderhoudsbeurt van de auto bepaalde gebreken naar voren die hersteld moet worden, dan nemen wij van tevoren contact met u op, zodat u zelf kunt bepalen of u de reparatie wil laten uitvoeren.

Kleine beurt voor de auto

De kleine beurt voor de auto is een standaard periodiek onderhoud. Bij een kleine beurt voor de auto wordt de olie van uw auto ververst en worden meer dan 20 essentiële punten gecontroleerd. Van de uitlaat en katalysator tot de remmen en banden. Ook wordt de ruitensproeier bijgevuld. Na afloop ontvangt u een onderhoudsboekje. Hierin noteren wij welk onderhoud uw auto heeft ondergaan en op welke datum.

Grote beurt voor de auto

De grote beurt voor uw auto is eigenlijk een uitbreiding van de kleine onderhoudsbeurt met extra werkzaamheden. Tijdens de grote beurt controleren wij uw auto op een groot aantal punten. Het is meer dan alleen het vervangen van onderdelen, die volgens kilometrage of tijdsintervallen aan vervanging toe zijn. Wij controleren de complete auto om hem in goede conditie te brengen en ook te houden. Tijdens de grote beurt houden wij voor u een inspectieformulier bij, waardoor u goed zicht krijgt op de technische staat van uw auto.

Kosten onderhoudsbeurt auto

De kosten voor een onderhoudsbeurt van de auto is lastig aan te geven. Het is van veel factoren afhankelijk: welk automerk? Hoe is het onderhoud in het verleden geweest? Hoe is uw rijstijl en in welke omstandigheden wordt er vaak gereden? Om u toch een kleine richting te geven, komen de kosten voor een kleine beurt op circa € 150 – € 250 en een grote beurt op circa € 400. Komen er tijdens de onderhoudsbeurt van de auto bepaalde gebreken naar voren die hersteld moet worden, dan nemen wij van tevoren contact met u op, zodat u zelf kunt bepalen of u de reparatie wil laten uitvoeren.

Waarom voor uw onderhoudsbeurt voor de auto naar Harus Banden

Voor zowel de grote beurt als kleine beurt voor uw auto staat Harus Banden voor u klaar. Waarom u voor ons kiest?

  • Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • Eenvoudig online afspraak maken
  • Onderhoudsboekje met inspectierapport
  • Geschikt voor alle automerken
  • Altijd snel terecht
  • Vaardige en ervaren automonteurs

U kunt eenvoudig online een afspraak maken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Heeft u vragen of wilt u liever telefonisch een afspraak maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak maken

Plan eenvoudig online uw afspraak.

Goede kwaliteit

Werken met onderdelen van OE-kwaliteit.

Ervaren monteurs

Onze kennis is up-to-date.

Altijd snel terecht

Van onderhoud tot reparatie.

Onze diensten

Bandenservice Afspraak Lees verder
Onderhoud Afspraak Lees verder
Reparatie Afspraak Lees verder